Редактор: e-mail: Кадър бТВВ толкова добро настроение съм, че днес ще поздравя

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВВ толкова добро настроение съм, че днес ще поздравя
Коментари Харесай

Цитиридис: Аз не съм милионер от биткойни, Юли Вергов не е милионер, едни 20 лева не му стигат, но все пак не е

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

В толкоз положително въодушевление съм, че през днешния ден ще поздравя даже хората, които имат вяра, че съм станал милионер от биткойни, само че все пак не преставам да отивам на работа. С тези думи Николаос Цитиридис откри своето вечерно шоу по бТВ довечера.

Абе, това правилно ли е, попита го музикант от оркестъра.

Според теб, в случай че беше правилно в действителност, щях ли да си приказвам с тебе, отговори Цитиридис.

Абе, ти си тарикатчето, бе, тебе те знаят всички, бе, отвърна музикантът.

Ако инцидентно сте попаднали на публикация във фейсбук, в която написа, че аз, Юли Вергов, Васил Божков и доста други, сме станали милионери от криптовалута, апелирам ви, разберете, че това е машинация. Аз не съм милионер, Юли Вергов не е милионер, едни 20 лв. не му стигат, само че въпреки всичко не е, Васил Божков не е..., от биткойни не е, от биткойни не е, добави Цитиридис.

Сигурно си спомняте, тази седмица Юли Вергов се обърна към основния прокурор Иван Гешев от трибуната на нашето предаване, с цел да вземе той отношение по отношение на измамата. Аз бих бил по-предпазлив с апелите към Гешев, да не се окажа най-после с някое обвиняване, само че, в случай че вие сте жертва на тази биткойн скица, пишете на страницата на предаването, тъй като имаме нещо поради, сподели още Николаос Цитиридис във връзка измамите с биткойни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР